datum: 08.07.2024

Elegance, pohodlí a udržitelnost na jedné vlně

Italský designér Matteo Thun, známý svým důrazem na harmonii mezi designem a přírodou, se spojil s výrobcem luxusních jachet Azimut, aby společně vytvořili novou definici luxusu, založenou na udržitelnosti a ohleduplnosti k životnímu prostředí. V nové sérii jachet Seadeck, jejichž koncepce je šetrnější k přírodě, se tak setkáváme s použitím recyklovaných a přírodních materiálů, jako je regenerativní korek místo tradičního teaku, což snižuje ekologickou stopu plavidla a zároveň přináší originální estetická řešení, která přispívají k výslednému vyznění celku.

Výběr materiálů, ekologická udržitelnost a potřeba inovací v této oblasti se dostaly do popředí i v designu koberců. Přírodní a recyklovatelné materiály jsou dnes nezpochybnitelným standardem.

Matteo Thun
Designér

Koberec Mediterraneo. Propojení interiéru a exteriéru

Koberec Mediterraneo, který najdeme v obytných prostorách a kajutách jachet Seadeck, hraje klíčovou roli v propojení interiéru s exteriérem a jejich splynutí v jeden celek. Jeho autentický vzhled, měkkost a odolnost vůči povětrnostním vlivům z něj činí ideální volbu pro náročné prostředí na moři. Koberec je výjimečně robustní, snadno udržovatelný, rychleschnoucí a odolný UV záření, což umožňuje jeho využití v náročných podmínkách extrémních povětrnostních vlivů. 

Máte zájem o další informace k produktům Object Carpet?

Kontaktujte nás, rádi vás seznámíme s dalšími vlastnostmi a novinkami, zašleme vzorky, nebo vás rádi uvítáme v našem pražském showroomu.

Chci vědět víc

Udržitelné koberce Object Carpet

Společnost Object Carpet se dlouhodobě zaměřuje na vývoj udržitelných řešení v oblasti podlahových krytin. Koberec Mediterraneo je toho dalším důkazem, stejně jako koberec Neoo nebo rozšířená řada Duo. Díky svým inovativním produktům je Object Carpet ideálním partnerem pro designéry, kteří kladou důraz na ekologicky šetrný design. Koberec Mediterraneo není navíc určen pouze pro jachty. Přinese do vašeho domova, ať už se nachází na břehu moře nebo uprostřed města, dotek luxusu, pohodlí a udržitelnosti. Jeho jedinečný design a kvalitní materiály vytvoří z vašeho interiéru oázu klidu a harmonie.

Zobrazit v katalogu

Více