datum: 10.10.2024

Vlastnosti, které oceníte

1. Udržitelnost a odpovědnost k přírodě

Parqwood je navržen s velkým respektem k životnímu prostředí. Dub používaný v této kolekci pochází z odpovědně spravovaných lesů, což zaručuje šetrné využití zdrojů a minimalizuje ekologický dopad.

2. Prémiová dřevěná vrstva s různými odstíny

Kolekce nabízí exkluzivní výběr z decentních dubových vzorů a jemných dřevěných tónů, které se hodí do jakéhokoli interiéru. Pokud hledáte uklidňující vzhled, zvolte variantu Calm, pro energičtější atmosféru v interiéru sáhněte po variantě Naturel.

3. Vysoká odolnost a snadná údržba

Díky vysoce rezistentnímu laku Ultimtec je podlaha Parqwood velmi odolná proti nárazům a snadno se udržuje. To z ní činí ideální volbu pro prostory s vysokým provozem, s komerční třídou použití 33.

4. Udržování čistoty

Parqwood je ošetřen lakem Ultimtec, který brání pronikání nečistot a prachu do povrchu dřeva. Udržování čistoty tak nikdy nebylo snazší.

5. Tradiční rybinový vzor

Kromě formátů XL a XXL Long je Parqwood dostupný také v rybinového vzoru. Ten evokuje tradiční masivní parkety a díky precizním fazetám dodává podlaze nadčasový a stylový vzhled.

Parqwood Herringbone od BerryAlloc je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kombinaci estetiky, trvanlivosti a ekologické odpovědnosti. Každá deska nese certifikaci PEFC, která stvrzuje náš závazek v oblasti udržitelnosti. Přijďte si vyzkoušet tuto revoluční podlahu a objevte její výhody sami!

Chcete vědět víc? Ozvěte se nám.

Seznámíme vás s dalšími technickými detaily, cenami, předvedeme vám či vašim klientům vzorky. Domluvte si schůzku v našem pražském showroomu, těšíme se na vás.

Kontaktujte nás